27 Aralık 2013 Cuma

CAM KAVANOZ '' MAVİ ''

Zeynep'le zaten ayrı ayrı çalışıyoruz ama bir araya gelmek ayrı tabi. Arkadaş olarak çok uyumluyuz ama iş arkadaşı olarak daha bir uyumlu olduk :) Böyle olunca da çalışmak daha bir keyifli haliyle. 
Yeni yeni ürünlerimiz yolda. Ucundan çıtlatmam lazım :D Sevgililer günü için aşk kavanozları yapıyoruz. İçlerinde nefis kurabiyeler de var ilerleyen günlerde paylaşacız.
Satın almak isteyenler DÜKKAN a



23 Aralık 2013 Pazartesi

CAM KAVANOZ ( YEŞİL)

Yeni renk ve desenlerle devam ediyoruz:) Her yeni renk ve desen çalıştığımızda ayrı heyecanlanıyoruz. İşimizi yaparken çok çok keyif alıyoruz:) 
Aynı zamanda bir kaç ahşab işi de yapmaktayız. Paylaşmak için sabırsızlanıyorum:)
Ürünlerimizin fiyatlarını merak eden ve satın almak isteyenler DÜKKAN a





20 Aralık 2013 Cuma

CAM BOYAMA KAVANOZ

Bugünlerde bitbirinden neşeli renkli kavanozlar boyamaktayız:)
 Kavanozlada kalmıyoruz tabiki tuzluk baharatlık takımları, çay tabağı ve daha birçok şey. Desenlerini arkadaşımla programda düzenliyoruz. 
Özellikle sevdiğiniz bir renk ve desende tabak takımı, kavanoz, tuzluk baharat takımı istiyorsanız tam yerindesiniz: İsteğe göre sipariş alıyoruz.

Satın almak isteyenler DÜKKAN a

Fotoğrafdaki kavanoz 1000 cc dir.



3 Aralık 2013 Salı

YAĞLI BOYA KIZILDERİLİ KIZ

Çok beğenerek yaptığım ve acayip keyif aldığım bir resimdi :) Tabi  bitmiş halini görmek ayrı bir keyif. İstanbul yolcusu bu resmi de iki gün kadar evimde tutup izledim:) Bizde biten resim eve getirilir ve salonun baş köşesinde bir iki gün izlenir :) 
Kızılderili maceram burda bitmedi :) Bu kızın yanına bir de erkek, savaşçı kızılderili gidecek. Çalışmalarım başladı.
Satın almak isteyenler BURAYA


ÖLÇÜLER: 50X70